Μήνυμα Χριστίνας Αλεξοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η Βουλευτής ΝΔ Αχαϊας Χριστίνα Αλεξοπούλου, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας αποκτά αδιαμφισβήτητα μια ξεχωριστή σημασία. Η ανθρωπότητα διανύει μια πρωτόγνωρη στην ιστορία της περίοδο, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές όλων μας και που μας υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο, πόσο τρωτοί είμαστε και πόσο πολύτιμο και αναντικατάστατο είναι το αγαθό της υγείας.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί αφορμή, για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους εργαζομένους στον τομέα της Υγείας. Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, στα πληρώματα των ασθενοφόρων και στο διοικητικό προσωπικό των μονάδων υγείας, για τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν για περισσότερο από ένα έτος.

Τώρα πια που η έξοδος από την κρίση της Πανδημίας είναι ορατή, να οπλιστούμε κι εμείς με σύνεση και υπομονή για την τελική προσπάθεια και προτού προβάλουμε με ευκολία την «κόπωση μας ως κοινωνία», να αναλογιζόμαστε την κόπωση όλων αυτών που συνεχίζουν να μάχονται για την δική μας υγεία και ασφάλεια.

Οι προσπάθειες και οι θυσίες μας, έπιασαν τόπο και παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα άντεξε. Σύντομα, θα επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, σοφότεροι και δυνατότεροι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.