Μήνυμα του Απ. Κατσιφάρα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Αύριο ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες, ελπίδες και όνειρα στο δύσκολο, αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης».

Αυτό επισημαίνει στο μήνυμά του προς τους μαθητές, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2015-2016.

Και συνεχίζει ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας στο μήνυμά του:

«Ο χώρος της Παιδείας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ευρύτερη κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Διαρκής μας επιδίωξη είναι η δωρεάν δημόσια Παιδεία που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες μάθησης για όλους τους μαθητές, ένα σχολείο που η γνώση θα γίνεται χαρά και αντίδοτο στην κρίση και θα εξασφαλίζει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας, ένα σχολείο που θα τους παρέχει εκείνες τις γνώσεις και τα εφόδια ώστε κάθε μαθητής να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει στο πλευρό των μαθητών, τον γονιών και των εκπαιδευτικών και εξακολουθεί καθημερινά να δίνει μάχες για την βελτίωση των υποδομών της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης.

Εύχομαι σε όλους, καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
15 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.