Μικρός Ποντιάς. Νέα φωτιά περίπου στο ίδιο σημείο

Η συχνότητα που εκδηλώνονται πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια κοντά στο Χωριό Ποντιά Καλαβρύτων είναι τόσο μεγάλη και με δεδομένη την αραιή διέλευση ανθρώπων από το σημείο απομακρύνεται όλο και πιο πολύ η πιθανότητα ''ατυχήματος''.

Οι ανακριτικές αρχές της Π.Υ ξέρουν φυσικά την δουλειά τους και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η Π,Υ Καλαβρύτων σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της έχει επέμβει κατασταλτικά σε εκατοντάδες περιπτώσεις αλλά είναι βέβαιο ότι η παρουσία της με τις περιπολίες έχουν λειτουργήσει προληπτικά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Τα στατιστικά αυτά φυσικά δεν μπορούν να καταγραφούν και θα παραμείνουν άγνωστα αλλά κανείς δεν μπορεί και να τα αρνηθεί.

Σε ότι αφορά την περιοχή Ποντιά ,σε 22 μέρες, μέσα στα μελτεμάκια του Αυγούστου εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές, η δεύτερη σήμερα λίγο μετά τις 11:00 το πρωί σε δασική περιοχή ανάμεσα από Μικρό Ποντιά και Καρούσι.

Στο σημείο επιχειρούν 14 οχήματα της Π.Υ με 40 Πυροσβέστες, εναέρια μέσα και πεζοπόρα τμήματα της 6ης ΕΜΑΚ

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.