ΜΙΚΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!

Μια συγχαρητήρια επιστολή για  τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το γνωστό πλήρωμα του ΕΚΑΒ των Χαμακιώτη - Παγώνη και όσους δεν φαίνονται, αλλά είναι παρόντες για την ορθή λειτουργία του νοσοκομείου Καλαβρύτων ένιωσε την ανάγκη να δημοσιεύσει συμπολίτης μας και είναι η ακόλουθη:

Αγαπητοί συμπολίτες, το ¨μικρό¨ μας νοσοκομείο έκανε πάλι το θαύμα του.

Τη Δευτέρα 12/9/2016 το μεσημέρι ένας συμπολίτης μας χρειάστηκε την επείγουσα συνδρομή του ¨μικρού μας¨ νοσοκομείου, όταν τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από δένδρο.

Άμεσα λοιπόν κινητοποιήθηκαν ιατροί και εργαζόμενοι του νοσοκομείου Καλαβρύτων προκειμένου να δώσουν στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες. Αξιοσημείωτο είναι ότι η διακομιδή προς το νοσοκομείο Καλαβρύτων έγινε από ιδιόκτητο ασθενοφόρο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

Επίσης ο «συνήθης ύποπτος» Κος Χαμακιώτης με τον συνάδελφό του Κο Παγώνη πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν τις διακομιδές προς το νοσοκομείο των Καλαβρύτων και προς το νοσοκομείο του Ρίου παρότι δεν είχε ξεκινήσει ακόμη η βάρδιά τους.

Η λέξη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ είναι πολύ μικρή για την προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων.

«Μικρό νοσοκομείο με τεράστιους ανθρώπους»

Με τιμή

Τσεντούρος Παναγιώτης

Του Κων/νου 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.