Μια όμορφη εκδρομή στην Ζάκυνθο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου

Με μεγάλη επιτυχία και πληρότητα συμμετοχών, πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή στην όμορφη Ζάκυνθο, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου στις 24 Αυγούστου 2014. Πρώτος μας προορισμός ήταν η παραλία του Λαγανά. Όταν φθάσαμε εκεί , η θάλασσα ζεστή και γαλήνια μάς κάλεσε για ένα μπανάκι και κατόπιν απολαύσαμε ένα υπέροχο γεύμα κοντά στο κύμα. Τις απογευματινές ώρες ακολούθησε βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού και προσκύνημα στην Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, έχοντας την ευκαιρία  παράλληλα να παρακολουθήσουμε την περιφορά της εικόνας του Αγίου στο λιμάνι προς τιμήν της ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Διονυσίου.

 

         Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή μας. Η εκδρομή θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων μας  τόσο για την ευκαιρία που είχαμε  να θαυμάσουμε τις φυσικές ομορφιές του νησιού όσο και για την πολύ καλή παρέα, που κάναμε μεταξύ μας. Το όμορφο κλίμα που δημιούργησαν οι εκδρομείς και η άρτια οργάνωση από τα μέλη του Συλλόγου  έκαναν όλους να δώσουν ραντεβού για την επόμενη εκδρομή.

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατ. Νικολακοπούλου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.