Μέσα στο καλοκαίρι οι αποφάσεις για φθηνότερο αγροτικό πετρέλαιο

Την απευθείας διάθεση στους αγρότες αφορολόγητου πετρελαίου για τις ανάγκες της παραγωγής εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο του «πακέτου» φορολογικών ελαφρύνσεων που προωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο, η διάθεση του αφορολόγητου πετρελαίου θα γίνεται μέσα από ένα νέο σύστημα καταγραφής των διακινούμενων ποσοτήτων και των αναγκών κάθε παραγωγού.

Στο τραπέζι και σενάριo για επιδότηση με βάση τις προσκομιζόμενες από τους παραγωγούς αποδείξεις αγοράς πετρελαίου.Στο τραπέζι και σενάριo για επιδότηση με βάση τις προσκομιζόμενες από τους παραγωγούς αποδείξεις αγοράς πετρελαίου.

Στο τραπέζι έχουν πέσει επίσης και σενάρια για την αύξηση της επιδοτούμενης ποσότητας πετρελαίου ή ακόμη και η επιδότηση με βάση τις προσκομιζόμενες από τους παραγωγούς αποδείξεις αγοράς πετρελαίου. Ουσιαστικά, δηλαδή, με αυτό τον τρόπο οι αγρότες θα επιδοτούνται για τις ποσότητες που θα δηλώνουν.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική μορφή του μέτρου καθώς επίσης και πιθανά επιπλέον μέτρα για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος αναμένεται να οριστικοποιηθούν το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ:www.agronews.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.