Μαρία Κανελλοπούλου-Συναντήσεις με πολίτες και φορείς της Αιγιαλείας

Κατά τις προηγούμενες ημέρες, η Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με πολίτες και φορείς της Αιγιαλείας.

Μεταξύ αυτών συναντήθηκε με τον Σύλλογο Σχολικών Καθαριστριών Αιγιαλείας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας από κοινού με το συντονιστή Αποστόλη Ανδρουτσόπουλο και μέλη της οργάνωσης.  Οι σχολικές καθαρίστριες αναφέρθηκαν στις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται στα σχολεία της περιοχής, καθώς και το καθεστώς απόλυτης επισφάλειας που διέπει την μισθοδοσία και την θέση τους. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ορισμένες από αυτές παραμένουν απλήρωτες από την αρχή του σχολικού έτους. Η κα Κανελλοπούλου δεσμεύθηκε να συνδράμει την διοργάνωση συνάντησης, σε πανελλαδικό επίπεδο, σε συνεργασία και με τους άλλους συναρμόδιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια ερώτησης που ήδη έχουν καταθέσει για το θέμα αυτό στη Βουλή 48 βουλευτές του.

Επίσης, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο κο. Φιλιππάτο, από κοινού με τους προέδρους σχολικών επιτροπών 1βάθμιας και 2βάθμιας εκπαίδευσης, κο Μπούλη και την κα Τυλιγάδη-Βελαώρα αντίστοιχα. Ο κ. Φiλιππάτος, ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, την ενημέρωσε για τα θέματα που έχουν προκύψει στην περιοχή μετά τον τελευταίο σεισμό, για την πορεία των πρωτοβάθμιων ελέγχων των κτηρίων από τα αρμόδια συνεργεία και τις αποφάσεις των τοπικών οργάνων για το χαρακτηρισμό του Δήμου Αιγιαλείας ως σεισμόπληκτης περιοχής. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους προέδρους των σχολικών επιτροπών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καθαρίστριες των σχολείων αλλά και να τους ενημερώσει για τις ενέργειες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με αυτό το θέμα.   


 

 

Από το Γραφείο της Βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ

Μαρία ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Τηλ. επικοινωνίας:

6981086533

6973825647

2103706407

2610220600

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.