Μαρία Κανελλοπούλου "Στο Κόκκινο 105,5": Δε θα είμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές!

Την απόφασή της να μη συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σε συνέντευξη της στο ραδιοσταθμό "105,5 Στο Κόκκινο" η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου. Την απόφασή της αυτή όπως δήλωσε την έχει ανακοινώσει ήδη στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, δεν μπορώ να πάρω μέρος σε αυτόν τον αναπόφευκτο κομματικό εμφύλιο που έχει ξεσπάσει» εξήγησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που συνεθλίβησαν ανάμεσα σε «κομματικούς στρατούς» αναφέρει, επισημαίνοντας πως το «βουλευτιλίκι» δεν είναι ο μόνος τρόπος άσκησης πολίτικης, «είμαι ενεργός πολίτης εδώ και 40 χρόνια», προσθέτει.

«Η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας χρειάζεται μια πολύ δυνατή και αποφασιστική ομάδα, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρίτο μνημόνιο και έχει δίκιο να θέλει να πάει σε εκλογές» σημείωσε.

Βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, η στρατηγική μας έχει υποστεί τεράστια ήττα, υπογράμμισε, λέγοντας πως θα πρέπει «να αφήσουμε χώρο στους νέους ανθρώπους, να μην ανακυκλώνουμε και να αναπαράγουμε τα λάθη τα δικά μας». 


«Να τελειώνουμε την ανθρωποφαγία ένθεν και ένθεν» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως τα κομματικά όργανα δεν λειτουργούσαν ενώ η κοινοβουλευτική ομάδα συνεδρίαζε μόνο σε στενά χρονικά πλαίσια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλοι και όλες να εκφράσουν την άποψή τους.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.