Μαρία Κανελλοπούλου - Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους πολίτες της Αχαΐας

Την ώρα αυτή που διαβάζετε αυτό το ευχαριστήριο μήνυμα προς όλες και όλους εσάς τους πολίτες της Αχαΐας, που ορθώσατε το ανάστημά σας και είπατε “ως εδώ”,ίσως να έχει ήδη ανακοινωθεί η πρώτη κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά στην Ιστορία αυτής της χώρας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε ότι αυτό το όραμα μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Σας ευχαριστώ και προσωπικά. Οι ευθύνες που αναλαμβάνουμε όλες και όλοι μας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ πιο βαριές από πριν. Δεν θα μας κρίνει μόνο το μέλλον. Μας παρατηρούν και μας κρίνουν και οι απόντες με τη μεγαλειώδης προσφορά τους: οι νεκροί του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, οι εκτελεσμένοι των Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας,των Ρωγών, της Κερπινής, της Ζαχλωρούς και του Μεγάλου Σπηλαίου, ο Νίκος Τεμπονέρας και τόσοι και τόσοι ανώνυμοι αγωνιστές που έδωσαν την ψυχή ή και τη ζωή τους για να μπορεί σήμερα η Αριστερά να διεκδικεί και να αναλαμβάνει με δημοκρατικό τρόπο την ευθύνη της διακυβέρνησης. 
Η Αριστερά είναι ο κόσμος της και γι'αυτό εκτός από το να σας ευχαριστώ, σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές που θα ’ρθουν. Κάντε ό,τι κάνατε και στις τελευταίες εκλογές: κλείστε την τηλεόραση, αφήστε τον καναπέ σας και βγείτε μαζί μας στις φωτεινές λεωφόρους της πάλης για ένα καλύτερο αύριο.

Μαρία Κανελλοπούλου
Βουλευτής Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.