Η Μαρία Δαφαλιά–Μασσαρά πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα»

Η Μαρία Δαφαλιά – Μασσαρά ορίστηκε και πάλι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα» Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έπειτα από τη χθεσινή ψηφοφορία που διεξήχθη χθες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την επιλογή των νέων μελών του Δ.Σ.

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες του καταστατικού του Ιδρύματος, έπειτα από την ανακοίνωση στον ημερήσιο τοπικό τύπο, οι ενδιαφερόμενοι υπέβαλαν τα δικαιολογητικά τους προς αξιολόγηση και χθες τέθηκαν στην κρίση των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εκλογή τους ή μη στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Έτσι μετά την μυστική ψηφοφορία και με την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Σώματος επελέγησαν για το νέο Δ.Σ. οι ακόλουθοι, κατ’ αλφαβητική σειρά:

Γιάννης Γιαννακόπουλος, Μαρία Δαφαλιά-Μασσαρά, Χαράλαμπος Καλόφωνος, Δημήτριος Καρδαμάκης, Ζωή Παπαδοπούλου-Κωνσταντινοπούλου και εκ μέρους του Συλλόγου «Εθελοντών Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών- Η ΕΛΠΙΔΑ» τα μέλη τους, Γεώργιος Παπανικολάου και Κωνσταντίνος Λέων.

Μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, που έγινε αποδεκτή από το Σώμα, εκτός της κυρίας Δαφαλιά – Μασσαρά που ορίστηκε πρόεδρος, ως αντιπρόεδρος αποφασίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να οριστεί ο Χαράλαμπος Καλόφωνος.

Να υπενθυμίσουμε πως σκοπός του Ιδρύματος είναι η ίδρυση και λειτουργία Ξενώνα μόνον για τη διαμονή και σίτιση ογκολογικών ασθενών και πιθανόν και των συνοδών τους, των οποίων η μόνιμη κατοικία βρίσκεται εκτός της έδρας λειτουργίας του και υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή σε νοσηλευτήρια των Πατρών. Στους ασθενείς αυτούς δεν παρέχονται νοσηλευτικές ή ιατρικές υπηρεσίες σε καμία περίπτωση. Το ίδρυμα διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο, την εκτελεστική επιτροπή και τον πρόεδρο.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.