Μαίνεται ο '' πόλεμος '' της καρέκλας στην πλατεία της Κλειτορίας.

Τα επαναλαμβανόμενα δημοτικά συμβούλια που έγιναν ένα περίπου χρόνο πριν κατάφεραν να πετύχουν πρόσκαιρη ανακωχή ανάμεσα στους εμπλεκόμενους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας.

Τα ''αίματα '' έχουν αρχίσει να ανάβουν και η τοπική αστυνομία καλείται να παίξει τον ρόλο του κακού και να υποβάλλει μηνύσεις όπου διαπιστώνει παράνομη κατάληψη.

Τα συμφέροντα κατανοητά, ο επαγγελματικός ανταγωνισμός επίσης κατανοητός, αλλά κάπου εκεί συνήθως υπάρχουν και οι πολιτικοί ελιγμοί.

Το KALAVRYTANET είχε τότε ασχοληθεί με το θέμα με άρθρα του όπως

1.( ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ : Ξαναμετράει ο Δήμος Καλαβρύτων πλατεία και τραπεζοκαθίσματα)

2. (Τραπεζοκαθισμάτων Κλειτορίας ....συνέχεια !!!)

Όταν διαπιστώθηκε ότι η ανάπλαση της πλατείας Κλειτορίας δεν θα προχωρούσε,(Έσβησε το ''όνειρο'' της Πλατείας Κλειτορίας ;)

χωρίς ευθύνη του Δήμου Καλαβρύτων, οποίος έκανε την στιγμή που έπρεπε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκμεταλλευτεί την χρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά ταμεία,ταυτόχρονα το θέμα του εμπορικού ''τεμαχισμού'' της πλατείας ήταν θέμα χρόνου να ξαναφουντώσει. Ας ευχηθούμε οι αρμόδιοι του δήμου Καλαβρύτων να παρέμβουν έγκαιρα και αποτελεσματικά πριν τα μικρο επεισόδια που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες γίνουν βαρύτερα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.