Μαγκαφάς, Σπυρόπουλος και Δαφαλιάς, στην εκδήλωση της Περιφέρειας για την Τουριστική Ανάπτυξη

Με τη συμμετοχή του προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης των Καλαβρύτων κ. Νίκου Μαγκαφά, του διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων κ. Λεωνίδα Σπυρόπουλου και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων κ. Κων/νου Δαφαλιά, έγινε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 η Ειδική εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) με θέμα «Σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  παρουσιάστηκε το προσχέδιο και η εφαρμογή των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας, ενώ ανακοινώθηκε ότι,  η διαβούλευση που ξεκινησε από τη Δευτέρα, στο πλαίσιο του έργου «Σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», κατά την οποία εκπονείται και η Μελέτη Τουριστικού Προϊόντος και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας, θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

 Σε όλη αυτή τη χρονική περίοδο οι αναπτυξιακοί φορείς, η τοπική αυτοδιοίκηση, η τοπική κοινωνία του Τουρισμού μπορεί να συμμετέχουν ενεργά και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Παρουσίαση στην εκδήλωση για το ΣΕΤΕ και τη συνεργασία έκανε ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου, Γιώργος Αμβράζης, ενώ ο Γενικός Διευθυντής Marketing Greece, Ιωσήφ Πάρσαλης, παρουσίασε το Προσχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος, της Ταυτότητας Επικοινωνίας και της Εισήγησης Διαβούλευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να αναρτήσουν συνοδευτικό υλικό από τις 25/7/2016 μέχρι και 11/9/2016, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα της ιστοσελίδας της Περιφέρειας (http://www.pde.gov.gr/smpd/). Στην ενότητα αυτή βρίσκονται το Προσχέδιο της Μελέτης Τουριστικού Προϊόντος Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας Δυτικής Ελλάδας, το Έντυπο διαβούλευσης σε doc και pdf (το συμπληρωμένο έντυπο θα πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: regiodev@pde.gov.gr).

Η συμμετοχή των φορέων του Τουρισμού από πλευράς των Καλαβρύτων, όπως αναφέραμε στην αρχή, δείχνει ότι επιτέλους κάποιοι κάτι προσπαθούν να κάνουν και στην πόλη μας για την ανάπτυξη του τουρισμού και θα αναφέρουμε για άλλη μια φορά ότι: Περιμένουμε να δούμε τις προτάσεις που θα υποβληθούν από φορείς των Καλαβρύτων, το Δήμο, την Ένωση Ξενοδόχων, την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης ή από οποιοδήποτε άλλο τοπικό φορέα Τουρισμού του Δήμου μας. Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους προτάσεις που θα αποσκοπούν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, από όπου και αν προέρχονται.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.