Μ. Κανελλοπούλου - Παρουσία στις εκδηλώσεις της Ολυμπιάδας Πατρών

Η εκ νέου υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου παρέστη τη Δευτέρα 5/1 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την παρουσίαση του βιβλίου για την ιστορία του τμήματος στίβου της Ολυμπιάδας. Επ' αφορμή της παρουσίας της εκεί προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

"Ο αθλητισμός στην περιφέρεια κρατιέται όρθιος χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των στελεχών των συλλόγων. Η επί σειρά ετών κρατική αδιαφορία και η οικονομική και θεσμική ασφυξία  της μνημονιακής πολιτικής έχουν φέρει τον αθλητισμό προ αρνητικών τετελεσμένων. Σε  πείσμα, όμως,  των καιρών και των πολιτικών αυτών, οι διακρίσεις των αθλητών αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της διάθεσης των νέων για άθληση. 

Χαιρετίζουμε τον αθλητικό κόσμο της Ολυμπιάδας, τον αθλητικό κόσμο της Πάτρας και της Αχαΐας και δεσμευόμαστε, στο μέτρο του δυνατού, μέσα από σκληρή δουλειά και όχι αόριστες υποσχέσεις,  πώς με την κυβερνητική αλλαγή μετά τις 25 Ιανουαρίου, θα έρθουν καλύτερες μέρες και για τον πατραϊκό αθλητισμό και για τον αθλητισμό της πατρίδας μας."

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.