ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Νέα επιστολή των Ελεύθερων – Αδέσμευτων Λυκουραίων προς αναζήτηση ευθυνών για τις υδρομαστεύσεις και τα φρεάτια…

εχ
  •   
  •   
  •   
  •  

Νέα επιστολή, σε συνέχεια της από 3-10-2019 προηγούμενης, αναφορικά με τα προβλήματα που, όπως καταγγέλλουν, “κληρονομήθηκαν” από το νέο κοινοτικό συμβούλιο με ευθύνη του προηγούμενου, αυτό της προεδρίας του κ. Σοφοκλή Κοντογιάννη, απέστειλαν οι “Ελεύθεροι – Αδέσμευτοι Λυκουραίοι”.

Τη δημοσιεύουμε όπως έχουμε υποχρέωση χωρίς περαιτέρω σχολιασμό, όπως κάναμε και με την προηγούμενη (διαβάστε εδώ), αφού άλλωστε δεν έχουμε άμεση αντίληψη για το συγκεκριμένο θέμα, όπως θα δημοσιεύσουμε τυχόν απάντηση και της άλλης πλευράς.

Η νέα επιστολή των “Ελεύθερων – Αδέσμευτων Λυκουραίων” με υπογραφή του κ. Δημήτρη Στούρα, έχει ως εξής:

Πάνω από 2.340 επισκέψεις έχουν γίνει στη συγκεκριμένη επιστολή που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο από τις 3 -10 – 2019. Ίσως δεν έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται, αλλά οι φωτογραφίες που είδατε αφορούν τις υδρομαστεύσεις και τα φρεάτια, από τα οποία πίνουμε νερό στο χωριό μας.

Αντίδραση καμμία!
Πρόκειται για αδιαφορία ή φόβο;Και καλά οι ντόπιοι και οι ετεροδημότες.Οι υπεύθυνοι μέχρι πρότινος και τόσο λαλίστατοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τι κάνουν; Δεν τους αφορά το θέμα; Ο ένας γιατρός δέκα οκτώ (18) χρόνια δημοτικός σύμβουλος, ο σημερινός τοπικός πρόεδρος δέκα τρία (13) χρόνια συνολικά πρόεδρος και σύμβουλος, ο τέως πρόεδρος  (γιατρός κι’ αυτός) κος Σοφοκλής Κοντογιάννης τεσσεράμιση (4,5) χρόνια.
Τα φρεάτια και οι υδρομαστεύσεις έχουν να συντηρηθούν πάνω από δέκα οκτώ (18) χρόνια. Δεν τα επισκέφτηκαν ποτέ; Δεν ήξεραν τα χάλια τους;
Τα τέλη ύδρευσης που πληρώνουμε προς το Δήμο είναι δέκα τέσσερις χιλιάδες (14.000) ευρώ το χρόνο περίπου.Τα πέντε (5) χρόνια της προεδρίας του κου Σοφοκλή είναι 5 × 14 =75.000 €. Δεν μπορούσε να διεκδικήσει ένα ποσό να το διαθέσει για την συντήρηση των υδρομαστεύσεων και των φρεατίων;
Είναι δυνατόν σήμερα που πλησιάζει το 2020 να ασχολούμεθα με τα αυτονόητα; Συμβαίνει αλλού αυτό;
Οι άνθρωποι αυτοί τελικά δεν είναι μόνο ανεπαρκείς και ακατάλληλοι, αλλά και επικίνδυνοι για την Δημόσια υγεία κατοίκων και μη.Σε άλλα κράτη με τέτοιες ευθύνες κάνουν χαρακίρι. Η ανευθυνότητα και η ατιμωρησία μας εχουν φέρει στη σημερινή κατάσταση.
Κάποιοι δεν μπορεί να είναι στο απυρόβλητο.
Οι ευθύνες τους βέβαια δεν έχουν παραγραφεί.
Ακολουθούν φωτογραφίες.
Υ.Γ. Περιμένουμε αντιδράσεις!!!
Ελεύθεροι – Αδέσμευτοι Λυκουραίοι:

Στούρας Δημήτριος του Αργυρίου