ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Ασφαλή διέλευση των παιδιών με την ολοκλήρωση της πρόσβασης από την παιδική χαρά στο γήπεδο

Μετά από μεγάλο αγώνα (διαδικαστικό και κατασκευαστικό), όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι τοπικού σύμβουλοι Λυκούριας Στούρας Βασίλειος και Μαγκλάρας Βασίλειος, ολοκληρώθηκε η πρόσβαση - επικοινωνία της παιδικής χαράς με το γήπεδο για την ασφαλή διέλευση των παιδιών, ούτως ώστε να αποφευχθεί η κυκλοφορία τους στον δρόμο, προς αποφυγήν κάθε κινδύνου (με δεδομένο ότι η κυκλοφορία μικρών και μεγάλων οχημάτων είναι συνεχής).

Δεν παραλείπουν δε να ευχαριστήσουν,

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. κ. Ιερώνυμο, ο οποίος ενέκρινε την απόφαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Λυκουρίας για την παραχώρηση εδαφικής ζώνης μεταξύ γηπέδου και παιδικής χαράς και του εύχονται ο θεός να του χαρίζει υγεία σωματική και ψυχική και πνευματική φώτιση για την συνέχιση της διακονίας του.

Την Δημοτική Αρχή και τους Αντιδημάρχους κ. Μιχαλόπουλο και κ. Δουκλιά για την βοήθειά τους σε μηχανικά μέσα και υλικά κατασκευής.

και

Την μηχανικό του Δήμου κα. Ιντζεγιάνη για την σύνταξη της μελέτης.

p1

 

p2

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.