ΛΥΚΟΥΡΙΑ : Απολύμανση των κάδων ζητά ο πρόεδρος της κοινότητας

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας, κ. Βασίλη Καρρά με θέμα τον καθαρισμό των κάδων απορριμμάτων, απέστειλε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκούρια κ. Σοφοκλής Κοντογιάννης. Στην επιστολή του επισημαίνει την αναγκαιότητα του καθαρισμού καθώς η δυσοσμία στις γειτονιές είναι έντονη αλλά και επικίνδυνη για τη μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων. 
Η επιστολή του κ. Σοφοκλή Κοντογιάννη έχει ως εξής: 
Κύριε Αντιδήμαρχε, 
Διανύουμε ήδη την καλοκαιρινή περίοδο, και το πρόβλημα της δυσοσμίας από τους κάδους απορριμμάτων διογκώνεται, παρά το τακτικό/ συχνό άδειασμά τους. 
Βασική προϋπόθεση τόσο για την πρόληψη λοιμωδών ασθενειών και την προάσπιση της υγείας των κατοίκων, όσο και για την αποφυγή μόλυνσης του περιβάλλοντος, είναι η καθαριότητα αλλά και η σωστή χρήση των κάδων σκουπιδιών. 
Παρακαλούμε όπως εντάξετε στις προτεραιότητές σας τον καθαρισμό – απολύμανση των κάδων, καθώς η δυσοσμία στις γειτονιές είναι έντονη αλλά και επικίνδυνη για τη μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων. 
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Κοντογιάννης Σοφοκλής

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.