Ληστεία σε κατοικία στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanet τις πρώτες πρωινές ώρες της 17/12 τρεις άγνωστοι δράστες με κουκούλες εισέβαλαν σε οικία στο κέντρο των Καλαβρύτων και με βία που άσκησαν στον ιδιοκτήτη ο οποίος ήταν μόνος του κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό και στην συνέχεια αποχώρησαν. Ο άτυχος πολίτης έπεσε θύμα της άγριας εγκληματικότητας που κατά καιρούς κάνει την εμφάνισή της και στα Καλάβρυτα. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Καλαβρύτων και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του ''Ρίου '' για τα περαιτέρω. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και σύντομα θα επιστρέψει. Ο ίδιος δεν επεδίωξε να δώσει διάσταση στο γεγονός και εμείς το σεβόμαστε και δεν παραθέτουμε περισσότερες πληροφορίες.

Η συγκεκριμένη μορφή εγκληματικότητας που έχει σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος και το επιτυγχάνει με εισβολές σε κατοικίες πολιτών, πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπιστεί από τον ποινικό νόμο με αυστηρές ποινές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.