«Λιμενάρχης στα Καλάβρυτα» ο Νικολόπουλος !!!!!

Τα Καλάβρυτα χρησιμοποίησε Ο Ν.Νικολόπουλος σε απάντηση της πρότασης που του έγινε να πάρει την θέση του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικού μέσου,θέλοντας να δείξει ότι η θέση που του προτείνουν είναι στάχτη στα μάτια, ''΄δώρον άδωρον΄'

Καζάνι που βράζει είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στον «βηματοδότη».

Ο φόβος ότι ο Νίκος Νικολόπουλος θα μπορούσε να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛκαι να αυτονομηθεί οδήγησε, στο να του προτείνουν την αντιπροεδρία του κόμματος για να μη φύγει και απομείνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9 βουλευτές και η κυβερνητική πλειοψηφία με 154.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν αντιπρόεδρο και έτσι βρήκαν την ευκαιρία για να τον κατευνάσουν να προτείνουν τη θέση στον κ. Νικολόπουλο. Σύμφωνα πάντα με τον «βηματοδότη», ο κ. Νικολόπουλος απάντησε στον Π. Καμμένο ότι είναι σαν του λέει να γίνει «λιμενάρχης στα Καλάβρυτα» και απέρριψε την πρόταση. Υποσχέθηκε όμως στον κ. Καμμένο ότι δεν πρόκειται να φύγει από την ΚΟ, αλλά θα ψηφίζει ό,τι και όπως θέλει. «Μπορείς να το αντέξεις αυτό;» τον ρώτησε.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι θα το αντέξει, ενώ παράλληλα, του έδωσε το γραφείο του Βύρωνα Πολύδωρα, που βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία των ΑΝΕΛ και που ο κ. Καμμένος κατέφερε να το πάρει, αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβγαλε τον κ. Πολύδωρα από το Κοινοβούλιο.

phghenikos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.