Λειβάρτζι Καλαβρύτων - Πρόσκληση σε Λαϊκή Συνέλευση. Μια Δημοκρατική Πρωτοβουλία

Μία πρωτοβουλία, η οποία ελπίζουμε να βρει μιμητές σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων, είναι η πρόσκληση σε Λαϊκή Συνέλευση, που απευθύνει ο Εκπρόσωπος/ Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λειβαρτζίου Παναγιώτης Θ. Καλογεράκης.

Η πρόσκληση αυτή (την οποία δημοσιεύουμε παρακάτω), απευθύνεται σε όλους τους Λειβαρτζινούς και τους φίλους του Χωριού και τους καλεί σε Λαϊκή Συνέλευση το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 5:00 μμ στο Δημοτικό Σχολείο Λειβαρτζίου, για να καθορίσουν από κοινού τους στόχους του Χωριού, για τη Δημοτική Περίοδο που μόλις άρχισε.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες, σαν αυτή του κ. Παναγιώτη Καλογεράκη, προωθούν τη λειτουργία των Δημοκρατικών Θεσμών, που τόσο πολύ έχουν πληγεί στις μέρες μας, λειτουργούν χωρίς αποκλεισμούς, και συμβάλλουν στον διαρκή έλεγχο των εκλεγμένων αντιπροσώπων για τη συνέπεια έργων και λόγων για το καλό του τόπου μας.

Ευχόμαστε και περιμένουμε η ανταπόκριση να είναι μεγάλη. Καλή επιτυχία!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.