Η λειτουργία του συστήματος Υγείας στη Δυτική Ελλάδα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη

Η λειτουργία του συστήματος Υγείας στη Δυτική Ελλάδα, τα στοχευμένα έργα που έχουν υλοποιηθεί από την Περιφέρεια, το ετήσιο σχέδιο δράσης σε συνεργασία με φορείς και κυρίως τα σοβαρότατα προβλήματα χρηματοδότησης και στελέχωσης των μονάδων, θα βρεθούν στο επίκεντρο της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων θεμάτων.

Η 12η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσπαθεί με στοχευμένα έργα να συμβάλει στην αναβάθμιση και στην ενίσχυση των δομών Υγείας και Πρόνοιας. Δυστυχώς, το σύνολο των μονάδων που παρέχουν υπηρεσίες υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αντιμετωπίζουν δυσεπίλυτα προβλήματα που χρήζουν άμεσης και ουσιαστικής παρέμβασης προς όφελος των πολιτών και των εργαζομένων. Το σύστημα υγείας οδηγείται σε κατάρρευση και σε πλήρη ιδιωτικοποίηση που θα πλήξει τα μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα καθώς, όπως είναι λογικό, θα αδυνατούν να καλύψουν την νοσηλεία και θεραπεία τους» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Και καταλήγει ο κ. Κατσιφάρας: «Θα πρέπει οι αιρετοί, οι φορείς και οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας να διεκδικήσουμε μια σειρά από παρεμβάσεις για να σώσουμε το σύστημα υγείας και αυτό θα το κάνουμε όλοι μαζί».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.