Λέει ώρες ώρες κάτι πράγματα κι αυτός ο Ανδρέας... - VIDEO

Κατά τη διάρκεια της 5ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Νασιώτης, διάβασε επιστολή του Ανδρέα Φούρα σύμφωνα με την οποία, ο κ. Φούρας ζητούσε από τον κ. Παπαδόπουλο να δοθεί η αποκλειστική ευθύνη των παιδικών κατασκηνώσεων στην περιοχή της Αγίας Λαύρας στο Δήμο, καθ' όλο το έτος, αφού όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη δε θα λειτουργήσουν φέτος το καλοκαίρι λόγω covid.

Υπενθύμισε επίσης ότι οι κατασκηνώσεις παραχωρήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας στην Μητρόπολη Καλαβρύτων το έτος 1991, ικανοποιώντας αίτημα του τότε Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιου, ο οποίος είχε ζητήσει από το Υπουργείο Παιδείας να παραχωρηθούν στη Μητρόπολη Καλαβρύτων, με σκοπό να εκσυγχρονιστούν και να λειτουργούν σαν παιδικές κατασκηνώσεις. Το έτος 1997 επί υπουργίας Ανδρέα Φούρα, χρηματοδοτήθηκε η Μητρόπολη με το ποσό των 350 εκατ. δραχμών, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί και να λειτουργεί η κατασκήνωση εξυπηρετώντας τις κατασκηνωτικές ανάγκες των παιδιών των Καλαβρύτων. Για το σκοπό αυτό, υπεγράφει προγραμματική σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού, Δήμου Καλαβρύτων και Μητρόπολης, σύμφωνα με την οποία, ο Δήμος Καλαβρύτων δύναται να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις για τις δικές του ανάγκες, οσάκις χρειαστεί, έχοντας την αποκλειστική ευθύνη χρήσης από την 1η Νοέμβρη μέχρι 31 Μαΐου κάθε έτους.

Αν δει κανείς στο παρακάτω βίντεο τις αντιδράσεις του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της επιστολής Φούρα από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρου Νασιώτη, ακόμα και χωρίς να είναι ειδικός στο να διαβάζει τη γλώσσα του σώματος, θα καταλάβει πολλά!!!

Λέει ώρες ώρες κάτι πράγματα κι αυτός ο Ανδρέας...

Το συμφέρον του Δήμου θα κοιτάξουμε τώρα ή να μη χαλάσει η "μανέστρα" με τον Ιερώνυμο;

Άλλωστε τα πρόβατα κατά όπου τους πει ο τσοπάνης θα... "σιάξουν". 

Β.Α.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.