Λαζουράς VS Παπακαννέλος στο 14ο Θέμα του δημοτικού συμβουλίου

Λίγο η προϊστορία της γνωστής αντιπαράθεσης κ. Παπακαννέλου – κ. Λαζουρά, λίγο τα θέματα που προηγήθηκαν και πολύ η άκομψη προεδρία του κ. Κοντογιάννη, για όσα διαστήματα της συνεδρίασης εκτελεί τα καθήκοντά του, οδήγησαν σε διακοπή του Δ.Σ για λίγα λεπτά προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Η διακοπή κρίθηκε αναγκαία όταν κατά την συζήτηση του 14ου θέματος που αφορούσε αίτημα 24 κατοίκων της περιοχής ''κάστρο'' για υδροδότηση, υπήρξαν παρεμβάσεις των κατοίκων αλλά οι τοποθετήσεις του Δημάρχου εξόργισαν τον κ. Παπακαννέλο με αποτέλεσμα να ακουστούν φράσεις και λέξεις που δεν ταιριάζουν στον ρόλο που και οι δύο υπηρετούν.

Ο κ. Παπακαννέλος στην τοποθέτησή του λίγο νωρίτερα είχε υποστηρίξει ότι υπάρχει παλιά μελέτη στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου και έχει γίνει και προμήθεια μέρους των υλικών που απαιτούνται για την κατασκευή και ακόμα ότι είχαν ξεκινήσει εργασίες διάνοιξης για την υποδοχή του καλωδίου. Συνεπώς ο δήμαρχος εμπαίζει τους παρευρισκόμενους πολίτες. Αντίθετα ο κ. Λαζουράς δεν αναγνώριζε την ύπαρξη μελέτης και πρότεινε την δημιουργία της, ζητώντας επιπλέον την επικαιροποίηση της δέσμευσης που έχουν κάνει οι εμπλεκόμενοι κάτοικοι για την οικονομική συμμετοχή τους στην όλη κατασκευή.

Μετά από λίγα λεπτά η συνεδρίαση συνεχίστηκε και το Δ.Σ υπερψήφισε την πρόταση του Δημάρχου που έλεγε ότι εντός του επόμενου μηνός θα έχει γίνει μελέτη για τον τρόπο και το κόστος μεταφοράς νερού ώστε να υδροδοτηθεί ολόκληρη περιοχή στην οποία κατοικούν άνθρωποι επί πάρα πολλά χρόνια στερούμενοι αυτό το δημόσιο αγαθό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.