Λαζουράς, Κατσικόπουλος,Κούκιος.Οι πρωταγωνιστές των ''παραστάσεων''

''Η Δημοκρατία λειτουργούσε μέσα εκεί μα η λογική ήταν απέξω''

Με αφορμή ή δικαιολογία έναν νόμο ή την ερμηνεία ενός νόμου,που το αντικείμενό του αφορούσε ένα σχεδόν τυπικό θέμα,δόθηκε σε δύο δόσεις μια ''παράσταση''.

Ήταν η ''παράσταση'' των παρατάξεων,που εξυπηρέτησε τον στρατηγικό σχεδιασμό ή τον παραταξιακό εγωισμό τους.

Ο κ. Λαζουράς υπενθύμισε μέσα από τον ρόλο του σαν Δήμαρχος, την λαϊκή ετυμηγορία. Εδειξε την διάθεσή του να υπερασπιστεί και να εκμεταλλευτεί την πλειοψηφία που διαθέτει στο σώμα.

Κάποια μικρά ρήγματα που δημιουργήθηκαν λόγω δυσαρέσκειας συμβούλων του,αντιμετωπίστηκαν γρήγορα χωρίς να δοθούν προεκτάσεις.Το γεγονός αυτό ανέδειξε και τα περιθώρια που διαθέτει για έσω παραταξιακούς ελιγμούς.

Ο κ Κατσικόπουλος έκανε σαφές ότι η αντιπολίτευση έχει ρόλο και θα τον επιτελέσει. Έδειξε ότι η παρουσία του θα είναι συνέχεια της εμπειρίας, που έχει αποκτήσει από την πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά και ότι με υπομονή θα πετυχαίνει τους εφικτούς στόχους του .Ένα πρώτο παράδειγμα είναι το να οριστεί στην θέση του Αντιπροέδρου αυτός που ο ίδιος επιθυμεί μετά από τις απαραίτητες παραιτήσεις που θα προηγηθούν.

Ο κ.Κούκιος συνεχίζοντας τις προεκλογικές του θέσεις σε ήπιους τόνους και με απλές προτάσεις έκανε αισθητή την παρουσία του και απέφυγε να τοποθετήσει τον μοναδικό και πολύτιμο σύμβουλό του κ.Λεωνίδα Βασιλόπουλο σε μια ανενεργή θέση, αυτή του Γραμματέα.

Αποδείχθηκε στις δύο αυτές συνεδριάσεις ότι το νέο Δ.Σ και έμπειρο είναι και ανταγωνιστικό.

Οι τρεις ''παίκτες'' έχουν την δυναμική τους.

Ευχή όλων μας είναι αυτή η δυναμική να μην αναλωθεί σε αντιπαραθέσεις προς όφελος των ομάδων,αλλά να διοχετευτεί δίνοντας λύσεις στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.ΜΑΚΑΡΙ.

Παπαδόπουλος.θ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.