Λ. Σπυρόπουλος: «Το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων είναι πανέτοιμο για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς»

Εκκίνηση για το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα της χιονοδρομίας για το 2015, από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, εκεί όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18 Ιανουαρίου) θα διεξαχθεί το 1ο Κύπελλο Ελλάδος της χρονιάς, στα αλπικά αγωνίσματα, για τις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων (Π1-Κ1 & Π2-Κ2).

 

Διοργανωτές είναι ο ΕΟΣ Πατρών, ο ΕΟΣ Τρίπολης και ΑΧΟΑ. Tην πρώτη μέρα των αγώνων θα γίνει η τεχνική κατάβαση και την δεύτερη η γιγαντιαία τεχνική κατάβαση.

 

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για τους πρώτους αγώνες της χρονιάς. Έχουμε δουλέψει έτσι το χιόνι, ώστε να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη ποιότητα του χιονιού και των πατημάτων. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στο άθλημα μας είναι αυτό. Το πάτημα του χιονοδρομικού κέντρου αυτή τη στιγμή είναι επιπέδου Αυστρίας, “αεροδρόμιο”».

 

Λόγια του Λεωνίδα Σπυρόπουλου, του νέου Γενικού Διευθυντή των Καλαβρύτων, ο οποίος συνέχισε μιλώντας γενικά για το Χιονοδρομικό Κέντρο:

«Η προσέλευση του κόσμου είναι σε καλό επίπεδο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας ότι δεν μας βοήθησε ο καιρός. Ας μην ξεχνάμε ότι η σεζόν ξεκίνησε ουσιαστικά πριν από λίγες μέρες. Οι ακραίες θερμοκρασίες στα αστικά κέντρα και η υπερβολική εκφόβιση του κόσμου από τα ΜΜΕ κράτησαν ελαφρώς μακριά τον κόσμο μέχρι τώρα, κάτι που άλλαξε τις τελευταίες ημέρες».

 

Τεχνικός Εκπρόσωπος των αγώνων του Σαββατοκύριακου στα Καλάβρυτα είναι η Μαρία Μαγγιώρη, Έφορος αγώνα ο Νίκος Γιαννούλης και Έφοροι πίστας ο Νίκος Άρμπης και ο Παναγιώτης Τζούδας.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.