Κυβέρνηση και Αποστόλου ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ τους κτηνοτρόφους!!! (γράφει ο Β. Αποστολόπουλος)

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό!  Διαβάζοντας την ειδησεογραφία δεν μπορεί παρά να σταθούμε στην παρακάτω είδηση:

Την ώρα που η Ελλάδα κάνει αγώνα προκειμένου να προωθήσει τη φέτα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε τρίτες χώρες, ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ έχασε τις προθεσμίες σύναψης συμβάσεων για το πρόγραμμα προώθησης! 

Η καταληκτική προθεσμία υπογραφής σύμβασης για το πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let's get real!» στην Ευρωπαϊκή Αγορά και σε Τρίτες Χώρες, έληγε στις 13 Μαΐου, ωστόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» έχασαν τις προθεσμίες!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος με επιστολή του ζήτησε την παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. του ΕΛΓΟ-Δήμητρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΥΤΑΝΕΤ, η ζημιά για την ελληνική οικονομία και τους κτηνοτρόφους, ανέρχεται στο ύψος των 7 εκ. ευρώ σε βάθος τριετίας, αφού χάθηκε η προθεσμία για υπογραφή τριετών συμβάσεων με Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ αξίας 3,5 εκ. ευρώ η κάθε μία.

Η κίνηση βέβαια του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου να ζητήσει την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε καμία περίπτωση δεν παύει να επισύρει τη βαρύτατη ευθύνη που έχει ο ίδιος, αφού αυτός τους διόρισε.

Ρίχνοντας μια ματιά στα μέλη του  Δ.Σ. του ΕΛΓΟ-Δήμητρα, εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι αποτελείται από ανθρώπους τελείως άσχετους με το αντικείμενο, αφού πρόκειται για καθηγητές Πανεπιστημίων, καθώς και ένα καθηγητή μαθηματικό της Β/θμιας Εκπαίδευσης!!!! Δεν υπάρχουν άνθρωποι της παραγωγής, εκπρόσωποι κτηνοτρόφων και αγροτών. Πρόκειται για ένα καθαρά κρατικοδίαιτο Δ.Σ. όπως και τόσα άλλα, με ολέθρια αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία.

Φυσικά ευθύνες στον Αποστόλου από τον πρωθυπουργό, τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, όσο και για την αθρόα εισαγωγή γάλακτος που ρίχνουν την τιμή της ελληνικής παραγωγής και τις παράνομες ελληνοποιήσεις της φέτας; Ούτε συζήτηση.

Κρατήστε καλά τις καρέκλες σύντροφοι!!!

 

Β. Αποστολόπουλος

Β. Αποστολόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.