Κρυονέρι - Προτάσεις του εκπρόσωπου της τοπικής κοινότητας Σπ. Τσάμη

Ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Κρυονερίου κ. Σπύρος Τσάμης ενημέρωσε το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά για τις σημαντικότερες ανάγκες του χωριού για το 2015, οι οποίες είναι οι εξής:  

  1. Η εξυγίανση και βελτίωση της υδρομάστευσης από την οποία υδροδοτούνται οι Τ.Κ. Κρυονερίου και Μανεσίου. Επισήμανε ότι η κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη υδρομάστευση ενέχει πολλούς κινδύνους για την υγεία όσων χρησιμοποιούν το νερό αυτό.
  2. Αντιμετώπιση του προβλήματος της διαρροής λυμάτων της αποχέτευσης της οποίας ο Δήμαρχος έχει σχηματίσει προσωπική άποψη κατά την επίσκεψή του στο χώρο της δεξαμενής υποδοχής των λυμάτων.
  3. Αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα σπίτια που υδροδοτούνται από τον αγωγό που κατευθύνεται προς τη δυτική πλευρά του χωριού. Ανέφερε ότι όταν η στάθμη του νερού στη δεξαμενή είναι χαμηλά η παροχή νερού διακόπτεται στα σπίτια που υδροδοτούνται από το συγκεκριμένο αγωγό, ενώ στα σπίτια που υδροδοτούνται από άλλους αγωγούς η παροχή νερού συνεχίζεται κανονικά. Το γεγονός αυτό δημιουργεί την υπόνοια πως οφείλεται σε κάποιο λάθος κατά την κατασκευή της δεξαμενής ή του συγκεκριμένου αγωγού.
  4. Τσιμεντόστρωση τμήματος του δρόμου στη θέση Αλωνάκι και τμήματος του δρόμου που οδηγεί στη δεξαμενή υποδοχής των λυμάτων της αποχέτευσης.

Αναμένουμε τις απαντήσεις του Δημάρχου κου Λαζουρά για τα παραπάνω θέματα και είμαστε σε αναμονή του χρονοδιαγράμματος για τις παραπάνω εργασίες οι οποίες κρίνονται απαραίτητες.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.