ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ: Οι παλινωδίες και οι επικοινωνιακού τύπου πρωτοβουλίες της κυβέρνησης της ΝΔ έχουν τραυματίσει την αξιοπιστία της κοινωνίας απέναντι στην ανάγκη του εμβολιασμού.

Ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Β. Μάρκου μίλησε σήμερα στη Βουλή στα πλαίσια της συζήτησης κύρωσης χορηγίας του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Αναφέρθηκε στο ιστορικό της χορηγίας, που υπεγράφη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και ακολούθως αναφέρθηκε στα ζητήματα της πανδημίας. Υπογράμμισε το γεγονός ότι οι παλινωδίες και οι επικοινωνιακού τύπου πρωτοβουλίες της κυβέρνησης της ΝΔ έχουν τραυματίσει την αξιοπιστία της κοινωνίας απέναντι στην ανάγκη του εμβολιασμού. Ταυτόχρονα διαπίστωσε ότι, με βάση τα επίσημα στοιχεία, το 1/3 των ηλικιωμένων δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν προβλέπεται καμμιά ιδιαίτερη προσπάθεια ενημέρωσης και αντιμετώπισης του προβλήματος αυτού.

 Ο βουλευτής κατέληξε ότι η συμμαχία που μας παρέχει η καλοκαιρινή ζέστη στη μάχη κατά του κορωνοϊού σε 2 μήνες θα τελειώσει. Μέχρι τότε η κυβέρνηση της ΝΔ δεν φαίνεται να προετοιμάζει ούτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ούτε τα σχολεία όπως έκανε και πέρυσι που δεν έλαβε μέτρα. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.