Κοινή πρόταση διαχείρισης απορριμμάτων από τους δήμους Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Έως την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι έτοιμη η οριστική πρόταση για τη διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου Καλαβρύτων και του Δήμου Αιγιαλείας.

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας για το θέμα των απορριμάτων των δύο Δήμων που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες.

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας επισημαίνει ότι η πρόταση καταρτίζεται από εξειδικευμένο σύμβουλο σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγόπουλο, η κατάρτιση της πρότασης βρίσκεται στο τελικό στάδιο, καθώς απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες επεξεργάζονται οι δύο συνεργαζόμενοι Δήμοι, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων που θα ενσωματωθούν στον Περιφερειακό Σχεδιασμό (ΠΕΣΔΑ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ακολούθως θα συμμετάσχουν στον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων που έχει θέσει σε διαβούλευση η κυβέρνηση.

 

 

πηγή: skaipatras.gr
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.