Κοινή ανακοίνωση Δήμου Καλαβρύτων και Ομίλου Υγεία

Την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, γιατροί, από 14 ειδικότητες του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, εξετάζουν, ΔΩΡΕΑΝ, τους κατοίκους του Δήμου Καλαβρύτων στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, στα Καλάβρυτα, από τις 7:30 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, κάθε μέρα.

Οι ειδικότητες των γιατρών που θα εξετάσουν είναι: 1) Αγγειοχειρούργος, 2) Ακτινολόγοι, 3) Γυναικολόγοι, 4) Καρδιολόγοι, 5) Ορθοπεδικοί, 6) Ουρολόγοι, 7) Οφθαλμίατροι, 8) Παθολόγοι, 9) Παιδίατροι, 10) Πνευμονολόγος, 11) Χειρούργοι, 12) ΩΡΛ και 13) Δερματολόγος.

Οι εξετάσεις που θα γίνουν είναι παθολογικές, οφθαλμολογικές, καρδιολογικές, γυναικολογικές, παιδιατρικές, ορθοπεδικές, τεστ Παπανικολάου, τρίπλεξ καρδιάς, υπέρηχοι σώματος, γενικές εξετάσεις αίματος, καρδιογραφήματα και πολλές άλλες.

Για τους κατοίκους, των μακρινών δημοτικών ενοτήτων Παΐων (Δάφνης), Αροανίας και Κλειτορίας θα υπάρχει και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με λεωφορεία, προς και από τη Μαθητική Εστία Καλαβρύτων και την Παρασκευή και το Σάββατο.

Όσοι από τους κατοίκους μας, θέλουν να εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ από τους γιατρούς του ΥΓΕΙΑ, καλούνται να έρθουν στην Μαθητική Εστία Καλαβρύτων την Παρασκευή και το Σάββατο 14 και 15 Νοεμβρίου.


 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ

 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.