Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σε Λακόπετρα και Λιμνοχώρι

Κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών Δυτικής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές του νομού, θα πραγματοποιήσει σήμερα περιοδεία σε Λιμνοχώρι και Λακκόπετρα Δυτικής Αχαΐας. 

Στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας θα περιοδεύσει σήμερα το απόγευμα κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές του νομού Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλη Χατζηλάμπρου.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στις 18.30 στο Λιμνοχώρι, ενώ στις 20.00 θα περιοδεύσει στην κοινότητα Λακκόπετρας.

Η περιοδεία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της προβολής των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και την ενημέρωση των πολιτών της περιοχής για τις θέσεις του κόμματος σχετικά με ζητήματα που αφορούν την οικονομική πολιτική, την αγροτική πολιτική, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αλλά και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.