Κλειτορία : Πήραν την υπόθεση στα χέρια τους !! (φωτό)

Μετά το κάλεσμα του τοπικού συμβουλίου Κλειτορίας και του προέδρου κ.Δ.Μετζέλου για εθελοντική εργασία, τα πρώτα έμπρακτα αποτελέσματα είναι γεγονός. Οι πολίτες της Κλειτορίας φαίνεται πως κατάλαβαν πιο γρήγορα από άλλα τοπικά διαμερίσματα την ανάγκη στην όποια έχει περιέλθει η χώρα. 

Η δυσανεξία των Ελλήνων να προσφέρουν στον εθελοντισμό με οποιαδήποτε μορφή είναι ως ένα σημείο δικαιολογημένη αφού κατοικούν σε μια χώρα με μεγάλα ποσοστά διαφθοράς ,.οπότε κανένας δεν θέλει να συνδυάσει την εικόνα του με την εικόνα του ''κορόιδου''.Είναι πια ορατό όμως ότι τα ψέματα τελείωσαν και όποιο δρόμο  να τραβήξει η χώρα μας θα είναι βαρύς και δύσκολος .Υπό αυτή την αναγκαιότητα η πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου αλλά πολύ περισσότερο η ανταπόκριση των κατοίκων,λίγων αλλά είναι η αρχή,μπορεί να αποτελέσει οδηγό και για τα υπόλοιπα διαμερίσματα.Σε αυτή την λογική και το ενημερωτικό προς το kalavrytanet  mail το οποίο εκτός από τις ομορφες φωτογραφίες είχε και το εξης κείμενο :

Σήμερα η ομάδα εθελοντισμού του χωριού μας απέδειξε οτι και θέλει και νοιάζεται για να αλλάξει προς το καλύτερο τον τόπο μας.
Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

Ελπίζουμε πως τα καύσιμα αυτοκινήτων, εργαλείων και ο καφές των συμμετεχόντων να έχει πληρωθεί απο τον Δήμο Καλαβρύτων.

Όπου πραγματικά υπάρχει οικονομική δυσκολία να ανταποκριθεί ο Δήμος, να βοηθήσουμε όλοι,αρκεί η διαχείριση του δημοσίου χρήματος να είναι χρηστή.

Ανενεργοί πολίτες = ευκολόπιστοι ψηφοφόροι,τυφλοί παρατηρητές,νεκρά κύτταρα

Ενεργοί πολίτες = ενεργοί κριτές,αυστηροί ελεγκτές,ζωντανά κύτταρα


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.