Κλειτορία: Όπου δεν μπορεί η πολιτεία μπορεί ο πολίτης !!!

Το τοπικό συμβούλιο Κλειτορίας και ο πρόεδρος κ.Δημήτρης Μετζέλος αναζητώντας λύσεις στο πεδίο των κοινωνικών παροχών,στις οποίες παραδέχεται ότι υπάρχουν ελλείψεις και δυσκολίες,απευθύνεται τους κατοίκους για εθελοντική δράση.

Για τον λόγο αυτό καλεί σε συνάντηση τους κατοίκους της Κλειτορίας προκειμένου να γίνουν τώρα εθελοντές, να γίνουν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Κοινωνικής δράσης της Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Τοπικό Συμβούλιο Κλειτορίας, μετά από απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση την 19/06/2015, προωθεί τη δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Κοινωνικής δράσης στην Τοπική Κοινότητα Κλειτορίας.

Αναζητώντας πάντα τις καινούργιες κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν στον τόπο, προωθεί, την λειτουργία προγραμμάτων και οργανώνει την εθελοντική δράση στα πεδία κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών που υπάρχουν ελλείψεις σε τοπικό επίπεδο.

Καλούμε όλους εκείνους που πιστεύουν πως μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, να προσέλθουν την Παρασκευή 26/06/2015 στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο του Παναγιώτη Γιαννούλια «ΟΙ ΜΟΥΡΙΕΣ» προκειμένου να γίνουν τώρα εθελοντές, να γίνουν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Κοινωνικής δράσης της Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας.


 

ΕΚ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ


 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.