ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ)

73279243_760614927740428_2180404499309395968_n
  •   
  •   
  •   
  •  

Με Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της κεντρικής πλατείας και μαθητική παρέλαση, τιμήθηκε και φέτος η επέτειος του ΟΧΙ στην Κλειτορία.

Στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου παραβρέθηκαν,  ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας Σωτήρης Δουκλιάς, ο Διοικητής του Α Τ Κλειτορίας Παναγάκης Αντρέας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ασημάκης Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και δημοτικός σύμβουλος Βασίλειος Κουτρουλάκης, ο Δημοτικός σύμβουλος  Βασίλης Καρράς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κλειτορίας Γεώργιος Παπακανέλλος, ο Αντιπρόεδρος  της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ Δημήτρης Μηλιτσόπουλος,  ο πρόεδρος της Τ.Ο. Καλαβρύτων της Νέας Δημοκρατίας, Νικόλαος Τσάμης, η Αντιπρόεδρος Τ.Ο. Ν. Δημοκρατίας Γιώτα Παυλοπούλου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας Βάσω Παπουτσή, ο Αντιπρόεδρος Συλλόγου Κλειτορίων Αττικής Χρήστος Καμπέρος, η Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας Ελένη Μηλιτσοπούλου, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κλειτορίας Φωτεινή Δημακοπούλου, και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κλειτορίας Συμεών Λαμπρόπουλος,

Η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 έγινε από τον Εκπαιδευτικό κ Αθανάσιο Τσιούση.