Κίνδυνος και για τον Οδοντωτό;;;;;;;;;;;

Κατά τα άλλα , μας παραμυθιάζουν ότι η ιδιωτικοποίηση πάει πίσω....Το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έβαλε «το δικό του άνθρωπο» στο διοικητικό συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αντικαταστάθηκε, από μέλος, οεκπαιδευτικός Ιωάννης Κέντρης από το Γιώργο Παπαγεωργαντά.

Ο κ. Παπαγεωργαντάς διατελεί project manager του ΤΑΙΠΕΔ και η τοποθέτησή του έχει να κάνει, με το γεγονός, ότι η αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εισέρχεται στην τελική ευθεία.
Το ΤΑΙΠΕΔ, πλέον, έχει τα «δικά του μάτια και αυτιά» στο διοικητικό συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Είναι γνωστό ότι περνά από κόσκινο τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας, ενώ είχε «άποψη» και για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.  
Υπενθυμίζεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διεκδικείται από την κοινοπραξία της ρωσικής RZD με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τη γαλλική SNCF Participations SAS και τη ρουμανική S.C. Grup Feroviar Roman SA (GFR). To TAIΠΕΔ φιλοδοξεί ο διαγωνισμός της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.