ΚΕΡΠΙΝΗ - Πολιτιστικά Δρώμενα τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου

Αξιόλογα Πολιτιστικά δρώμενα στην Κερπινή τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερπινής Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα:

 

Κουκλοθεατρική παράσταση 

Με την φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής παρουσιάστηκε, την Κυριακή 16 Αυγούστου στις 8:00 το βράδυ, στην πλατεία του χωριού μας, κουκλοθεατρική παράσταση για παιδιά, με τίτλο "η Βγενούλα".

Η παράσταση δημιουργήθηκε και παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία από την ομάδα του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Κέντρου "ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ "και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής Καλαβρύτων.

 

 Εργαστήρια Πηλού

Με την φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής, πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα και την Τρίτη (17/18 Αυγούστου) στις 8:00 το βράδυ, στην πλατεία του χωριού μας, εργαστήρια πηλού. Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου τα παιδιά του χωριού μας έπλασαν τον Πηλό και κατασκεύασαν μαριονέτες.

Τα εργαστήρια υλοποιήθηκαν με την επιμέλεια της ομάδας του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Κέντρου "ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ"και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής Καλαβρύτων

 

 

πηγή: kerpini.blogspot.gr

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.