Κερπινή : Με επιτυχία η ημέρα εθελοντισμού για την καθαριότητα του χωριού

Με επιτυχία και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε τελικά την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015η ομαδική εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό του χωριού μας.

Σκοπός μας πέραν του καθαρισμού του χωριού από τα σκουπίδια, ζιζάνια και κλαδιά που εμπόδιζαν την ασφαλή διέλευση κατοίκων και επισκεπτών, ήταν να επικοινωνήσουμε, να συνεργαστούμε βελτιώνοντας το ομαδικό πνεύμα και την αλληλεγγύη των μελών μας και στο τέλος να περάσουμε καλά.

Αποτέλεσμα ήταν να γίνει μια καταπληκτική δουλειά. Καθαρίστηκαν οι δρόμοι στην είσοδο του χωριού και γύρω από το Σταυράκη, οι χώροι καθώς και το προαύλιο του Δημοτικού σχολείου του χωριού μας.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι τα χόρτα στους κεντρικούς δρόμους του χωριού τα είχε καθαρίσει ο Πρόεδρος της Κοινότητας  μέσω του Δήμου Καλαβρύτων.

   Εκείνο όμως που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν η χαρά της συμμετοχής που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων!

   Στο τέλος της ομαδικής εργασίας, προσφέρθηκαν εδέσματα, κρασιά, αναψυκτικά και μπύρες, ενώ έψησαν σουβλάκια για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκομένους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, καθώς και τους συμπατριώτες μας που προσέφεραν εθελοντικά και με δικά τους έξοδα στην μεταφορά των σκουπιδιών -κλαδιών,παρά την βροχερή ημέρα!
Τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες είναι αξιέπαινες και πρέπει να καθιερωθούν με μεγαλύτερη και καθολική συμμετοχή από όλους μας… 

 

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων.

Μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε ώστε να ζούμε

σε ένα όμορφο χωριό και σε ένα καθαρό περιβάλλον.

 

Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη εκδήλωση του συλλόγου, συγχωριανούς και φίλους!

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.