Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Καλαβρύτων: σεμινάριο με θέμα "Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη"

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαβρύτων λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ανάγκες και δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων αλλά και τη συνολική συγκυρία σας ενημερώνει ότι στις 22/4/2015 θα ξεκινήσει 25ωρο σεμινάριο με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη».

Συγκεκριμένα, επιχειρείται μια προσέγγιση στις έννοιες της επιχειρηματικότητας, της τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, των καινοτόμων ιδεών, του επιχειρηματικού κύκλου και της διαμόρφωσης επιχειρησιακού σχεδίου. Έτσι, μέσα από την κατανόηση των εννοιών της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, επιδιώκεται η υιοθέτησή τους με σκοπό τη δημιουργία μιας καινοτομικής επιχείρησης που να σχετίζεται με τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό της περιοχής. Επίσης, στόχος είναι η απόκτηση γνώσεων για τον επιχειρηματικό κύκλο και τις φάσεις του, καθώς και για το επιχειρηματικό σχέδιο και τα βασικά του βήματα.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους εσάς που δραστηριοποιείστε (ή το επιθυμείτε) στον τομέα του επιχειρείν να δηλώσετε συμμετοχή.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε:

 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαβρύτων (Σχολικό συγκρότημα «Ευσέβιος Κηπουργός»), τηλ. 2692023762, fax: 2692023763
 Δήμος Καλαβρύτων www.kalavrita.gov.gr 
 Υπεύθυνος Εκπαίδευσης: Σουλές Ιωάννης τηλ.: 6978315204
 Υπεύθυνη Οργάνωσης: Κυριαζή Ιωάννα. Τηλ.: 6938548129 
 ΚΕΠ Δήμου Καλαβρύτων

Για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα απαιτείται ή συμπλήρωση αίτησης και η προσκόμιση φωτοτυπίας της ταυτότητας.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.