ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ - Τι είπε για την απουσία Λαζουρά στη σύσκεψη της Περιφέρειας για το Νοσοκομείο - Η επικοινωνία με Γρηγοράκο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Περιφέρεια, με θέμα τη λειτουργία του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, ο κ Κατσιφάρας δήλωσε: 

Έγινε μια καλή συνάντηση, στην οποία καθήσαμε στο ίδιο τραπέζι, όλοι οι αρχηγοί των περιφερειακών παρατάξεων, με τον Διοικητη της 6ης ΔΥΠΕ και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου (στο οποίο ανήκει πλέον διοικητικά το νοσοκομείο Καλαβρύτων), προκειμένου να βρούμε άμεσες λύσεις για την λειτουργία του Νοσοκομείου Καλαβρύτων. Δεν περιοριστήκαμε μόνο σε αυτό, αλλά επικοινώνησα κατευθείαν και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Η μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή δίνεται σε δύο θέματα:

1) Πρέπει να υπάρξει ΑΜΕΣΑ χειριστής - εμφανιστής στο ακτινολογικό μηχάνημα.

2) ΑΜΕΣΗ πρόσληψη δύο (2) ιατρών, ένας Ορθοπεδικός και ένας Ακτινολόγος.

Και τα δύο αυτά ζητήματα πέρα από την 6η ΔΥΠΕ τέθηκαν και στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Γρηγοράκο.

Ερωτηθείς σχετικά με την απουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά από τη σημερινή σύσκεψη, τον κάλυψε πλήρως, λέγοντας ότι δεν τον κάλεσε να παρεβρεθεί και αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη. "Ζητώ συγνώμη που δεν τον κάλεσα" είπε χαρακτηριστικα, τηρώντας γενναία στάση. Ο κ. Λαζουράς έχει επικοινωνήσει μαζί μου αρκετές φορές για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.