Καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ την Παρασκευή

Aποζημιώσεις ύψους 3 εκατ. ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛΓΑ την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιουνίου σε συνολικά 3.283 παραγωγούς. Πρόκειται για εκκαθαρίσεις ζημιών των ετών 2013 και 2014.Οι εν λόγω αποζημιώσεις αφορούν σε ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε οπωροφόρα δέντρα, ελιές, κηπευτικά, πατάτες και εσπεριδοειδή και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια.ΕΠΙΣΗΣ η εφαρμογή της νέας κοινής αγροτικής πολιτικής αλλά και ζητήματα που απασχολούν ολόκληρο το φάσμα της πρωτογενούς παραγωγής στη χώρα θα είναι στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με φορείς και οργανώσεις του αγροτικού τομέα.

Ο υπουργός Γιώργος Καρασμάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος, πρόκειται να ζητήσουν από τους εκπροσώπους των φορέων της παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, εμπορίας, διακίνησης και εξαγωγής αγροτικών προϊόντων, να υποβάλουν αναλυτικά τις θέσεις τους για τα πλέον σημαντικά θέματα που απασχολούν τους τομείς δράσης τους, αλλά και για τα μέτρα και τις ρυθμίσεις που θεωρούν ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα, στο πλαίσιο των υφιστάμενων οικονομικών δυνατοτήτων της χώρας.

Ο κύκλος των επαφών αρχίζει με τη σημερινή συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) στις 18:00.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.