''Καταδρομικού τύπου ''Οι ληστές και βασανιστές που έδρασαν σε χωριά των Καλαβρύτων

Η συνέντευξη τύπου της Αστυνομικής Διευθυνσης Αχαίας( video ) για την δράση και την σύλληψη των τριών Αλβανών κακοποιών, που ταλαιπώρησαν τις τοπικές αρχές και είχαν ως αποτέλεσμα των θάνατο τριών ηλικιωμένων. Τα θύματα σε τρεις περιπτώσεις δεν άντεξαν την βαρύτητα των τραυμάτων και του σοκ που υπέστησαν κατά την διάρκεια των ληστειών με βασανισμό και λίγο διάστημα μετά κατέλειξαν.

Δεν είναι ακόμα σαφές αν θα τους αποδωθεί και η κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά αυτό ειναι κάτι που θα εκτιμηθεί, με βάση την δικογραφία ,από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές στις οποίες θα οδηγηθούν την Δευτέρα.

Ένα επι πλέον στοιχείο είναι εκτίμηση των Αξιωματικών της Αστυνομίας  οτι πιθανόν πρόκειται για ομάδα ''καταδρομικού τύπου '' που έρχεται στην Ελλάδα για λίγο διάστημα αποκλειστικά για την τέλεση τέτοιων πράξεων και στην συνέχεια αποχωρεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.