Καρέ-καρέ η πορεία του '' τρελού '' φορτηγού.''Σαμαράκι'' τοποθετήθηκε στην Αγίας Λαύρας

Ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία στα οποία συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα εντός της πόλης των Καλαβρύτων είναι η διασταύρωση των οδών Π.Π.Γερμανού και Αγίας Λαύρας, και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων του Τζόβολου.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει πινακίδα STOP, φαίνεται ότι πολύ συχνά η εκτίμηση των οδηγών είναι ότι βρίσκονται σε δρόμο προτεραιότητας με αποτέλεσμα να διέρχονται χωρίς κανένα  έλεγχο ,''στεγνά'' και με πλήρη ταχύτητα την Π.Π.Γερμανού.

Αν συμπεριλάβουμε και την συνήθως αυξημένη ταχύτητα που έχουν τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Π.Γερμανού προς την έξοδο, τότε κάθε τροχαίο στο σημείο θα έχει υψηλό βαθμό επικινδυνότητας.

 

 

Την 8/6/2015 ένα βαρύ όχημα (μπετονιέρα ) λίγα δευτερόλεπτα πριν την σοβαρή παράβαση που κάνει το λευκό φορτηγάκι(επόμενες εικόνες) κινείται κανονικά στην πορεία του.

 

 

Αμέσως μετά εμφανίζεται από την Αγίας Λαύρας ένα λευκό φορτηγάκι που περνά την διασταύρωση σαν να μην υπάρχει αλλο όχημα στον πλανήτη 

 

 

ΟΧΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΚΙΝΟΎΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ, ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΟΎΝ

Λόγο των συχνών παρόμοιων παραβάσεων και της αυξημένης ταχύτητας που συνήθως έχουν τα αυτοκίνητα το σημείο αυτό ίσως είναι το πιο επικίνδυνο της πόλης.

Μια προσπάθεια για την έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος έγινε σήμερα  με πρωτοβουλία του Προέδρου του κέντρου παιδιού νεολαίας και άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων κ.Ευθ.Τζόβολου .Τοποθετήθηκε επί της Αγίας Λαύρας από υπηρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων μπάρα μείωσης ταχύτητας, το γνωστό ''σαμαράκι '' με ανακλαστήρες .

Παρόμοιες ενέργειες όπου έχουν εφαρμοστεί έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.