Καλό κουράγιο στα παιδιά της αναπαράστασης !!! Αυξημένες υποχρεώσεις φέτος !!!

Στο δελτίο τύπου του δήμου Καλαβρύτων διαβάζουμε ότι την 20η Μαρτίου στην παλιά βουλή στην Αθήνα θα γίνει βράβευση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.Αμβρόσιου, από την Παγκαλαβρυτινή ένωση, για την πολύχρονη προσφορά του και στους αγώνες του για την διατήρηση της ιστορικής μνήμης !!!!.

Επίσης μαθαίνουμε ότι ο θεατρικός όμιλος ''Πάνος Μίχος'', εκτός επισήμου προγράμματος του Δήμου Καλαβρύτων, ανταποκρίθηκε στο Κάλεσμα και όπως γράφει στην επίσημη κοινότητα της ένωσης στο face book :

Για πρώτη φορά στην πόλη των Αθηνών, η αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστών του 1821 που έγινε στην Αγία Λαύρα... με την φροντίδα του θεατρικού ομίλου "Πάνος Μίχος".. Κυριακή 20 Μαρτίου 12:30μμ στην Παλαιά Βουλή

Μετά από αυτή την εξέλιξη τα παιδιά που παίζουν στην αναπαράσταση, φέτος θα παρουσιάσουν το θεατρικό τέσσερις φορές, 19/3 Αργυρούπολη, 20/3 Παλιά βουλή, 21/3 Καλάβρυτα, 25/3 Αγία Λαύρα .....μέχρι στιγμής.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
17 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.