Κάλεσμα Αμβρόσιου για συμμετοχή ΟΛΩΝ στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης

Με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο καλεί όλους να συμμετέχουν στη Γενική Απεργία και στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, καθώς και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εφαρμογής της λεγομένης ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Η ανακολινωση έχει ως εξής:

Με αίσθηση της ευθύνης μας απευθυνόμεθα σήμερα προς τους ευλαβεστάτους Εφημερίους και τους ευσεβείς χριστιανούς της Μητροπόλεώς μας.

Την προσεχή Πέμπτη ο πολυβασανισμένος και πολυπονεμένος Λαός της Αιγιαλείας, συμμετέχοντας στην πανελλήνια Γενική Απεργία κατά του ληστρικού Νομοσχεδίου περί περικοπής των συντάξεων κλπ. με την καθολική συμμετοχή όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών Τάξεων, ήτοι των Αγροτών, των Ελευθέρων Επαγγελματιῶν, των Δημοσίων Υπαλλήλων και των Επιστημονικών Συλλόγων, κατέρχονται σε απεργία διεκδικώντας δίκαια αιτήματα επιβιώσεως.Ως πνευματικός Πατέρας όλων, Κληρικών και Λαϊκών, απευθύνομαι σήμερα προς όλους σας και σας παρακαλώ την προσεχή Πέμπτην 4ην Φεβρουαρίου να προσέλθετε στην πλ. Αγίας Λαύρας και να μας πλαισιώσετε, ώστε νά συμπαρα-σταθοῦμε στους απεργούς αδελφούς μας.Ειδικώτερα όσοι Κληρικοί επιθυμούν να προσέλθουν και να συμπαρασταθοῦν προσκαλοῦνται να προσέλθουν στον Καθεδρικό ιερό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου την Πέμπτην 4 Φεβρουαρίου, στις 10.00 π.μ., ώστε όλοι μαζί, ομαδικά, να μεταβούμε στην πλατεία της Αγίας Λαύρας και να δηλώσουμε την πατρική μας συμπαράσταση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗΤην Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και περί περί ώραν 3.00’ μ.μ. στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιείται μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εφαρμογής της λεγομένης ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, δηλ. κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος των Ελλήνων Πολιτών. Η κάρτα του Πολίτη είναι ο πρόδρομος της εφαρμογής αυτού, που ονομάζεται «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ».Σας παρακαλώ και σας ικετεύω, όσοι μπορείτε, Κληρικοί και Λαϊκοί, να συμμετάσχετε στην εκδήλωση αυτή. Διατίθεται Λεωφορείο για την μεταφορά των επιθυμούντων.Για λεπτομέρειες απευθυνθῆτε στα τηλέφωνα:1. 26910 21776,2. 6945 46 17 253. Υπεύθυνος κ. Νικ. Τσάτσαρης.Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.