Καλαβρυτινοί γονείς διατηρήστε την σύνδεση με τα παιδιά σας ΑΝΟΙΚΤΗ

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για γονείς στο Γυμνάσιο Καλαβρύτων (αίθουσα εκδηλώσεων) με θέμα: «ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: διατηρώντας τη σύνδεση με τα παιδιά μας ανοιχτή» και εισηγητές την κ. Σταύρου Θωμαΐς – Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας και τον κ. Βαλμά Θεοφάνη, Σχολικό Σύμβουλο Δημ. Εκπ/σης Αχαΐας. Η συνάντηση πραγματοποιείται στα πλαίσια συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης με τον Σχολικό Σύμβουλο καθώς και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου & Νηπιαγωγείου, του Γυμνασίου του Λυκείου και του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων.

Είναι γεγονός πως σε όσο μικρότερη ηλικία ξεκινούν τα παιδιά μας την χρήση του υπολογιστή, τόσο πιο ενεργό ρόλο καλούμαστε να διαδραματίσουμε στην διαπαιδαγώγηση τους στον «κόσμο» του διαδικτύου. Άραγε:

  • Ποιοι είναι οι πιο συχνοί κίνδυνοι για τα παιδιά στο διαδίκτυο και πως μπορούμε να τα προστατέψουμε;
  • Ποια στάση να κρατήσουμε ως γονείς σχετικά με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
  • Πότε μιλάμε για «εξάρτηση» και πως μπορούμε να προλάβουμε την εμφάνιση της;

Το θέμα θα προσεγγιστεί μέσα από συζήτηση και πρακτικά παραδείγματα από την καθημερινότητα με τα παιδιά, ενώ παράλληλα οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν και δικά τους ερωτήματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.