ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ξεκίνησαν τα μαθήματα σκάκι από το ΣΕΠΟΚΕ

Παρουσία του Προέδρου Δρ Ν. Χ. Ραζή, Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου-των Επιτροπών Δημοσίων Σχέσεων/Εκδηλώσεων του ΣΕΠΟΚΕ (Θεοδόση Παναγόπουλου-Κυριακής Γεωργιάδου-Βασιλικής Πριονά-Σταυρούλας Γαντζούδη) και με μεγάλη συμμετοχή (από Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων παρακολουθούν 32 Μαθητές), άρχισαν Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015,  τα ουσιαστικά/συστηματικά Μαθήματα/Σεμινάρια ζατρικίου, από τον συνεργάτη του Σκακιστικού-Επιμορφωτικού Συλλόγου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Νικόλαο Νικολακόπουλο, γνωστό σκακιστή και Δάσκαλο σκάκι.

Υπενθυμίζεται ότι το Μαθήματα θα επιτελούνται  (από Φρτς Μπλέικερ-Νικόλαο Νικολακόπουλο-Νικόλαο Ραζή) κάθε Τετάρτη-Πέμπτη-Σάββατο, για Μαθητές Δημοτικού Σχολείου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων και για Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και Α' Ομάδας ΣΕΠΟΚΕ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Σχολικό Συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Καλαβρύτων.

Αξίζει το κόπο να σημειωθεί, ότι ο ίδιος ο Ν. Νικολακόπουλος δήλωσε δημόσια και πολλάκις, ότι παρέμεινε εντυπωσιασμένος από το υψηλό σκακιστικό επίπεδο, αλλά και από την μεγάλη συμμετοχή παιδιών/αθλητών, γεγονότα που τα απέδωσε στην ουσιαστική δουλειά που πραγματοποιείται όλα αυτά τα χρόνια από τον ΣΕΠΟΚΕ, εκφράζοντας επίσης την απόλυτη πεποίθησή του πως με τέτοιο ανθρώπινο δυναμικό και τέτοιες συνθήκες, το σκακιστικό μέλλον ολόκληρης της περιοχή αναμένεται λαμπρό.

Κλείνοντας, για ακόμη μια φορά, ο ΣΕΠΟΚΕ ευχαριστεί όλες και όλους συμβάλλουν στις προσπάθειες του Συλλόγου, προσπάθειες που εξακολουθούν πάντα να στοχεύουν στην πρόοδο του Αθλητισμού και του Πολιτισμού σε ολόκληρη την Ηρωική και Μαρτυρική Καλαβρυτινή γη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.