ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Βιωματικό Εργαστήρι για... γονείς

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας και ο Σχολικός Σύμβουλος της 9ης εκπαιδευτικής περιφέρειας  Δημοτικής Εκπαίδευσης Αχαΐας, διοργανώνουν στα Καλάβρυτα  ένα διήμερο βιωματικό εργαστήρι για γονείς με θέμα: «Επικοινωνία στην οικογένεια: οι λέξεις, οι σιωπές, τα συναισθήματα». Το εργαστήρι θα υλοποιηθεί 21 και 22 Οκτωβρίου 2015 στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων (αίθουσα εκδηλώσεων), ώρες: 17:00-19:30 και συντονιστές θα είναι η κ. Σταύρου Θωμαΐς, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας και ο κ. Βαλμάς Φάνης, Σχολικός Σύμβουλος.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το συναισθηματικό κλίμα μέσα στο οποίο τόσο τα παιδιά όσο και εμείς οι ενήλικες μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας.

Ο τρόπος που εκφράζεται αυτό το κλίμα μέσα από την λεκτική αλλά και την μη λεκτική μας επικοινωνία γεννά απογοήτευση και απόσταση ή αντίθετα μας φέρνει κοντά και ενισχύει τον μεταξύ μας δεσμό.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε το θέμα της επικοινωνίας μέσα από πρακτικά παραδείγματα αλλά και από ερωτήματα που θα θέσουν οι γονείς που θα συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας: 2610-226948, 2610-623290 ή με τα σχολεία της περιοχής.»

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.