ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Στα χέρια πιάστηκαν δημοτικοί σύμβουλοι σε ταβέρνα μετά το τέλος του επεισοδιακού Δημοτικού Συμβουλίου

Συνέχεια με άγριο ξυλοδαρμό δόθηκε στο χθεσινό επεισοδιακό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων, σε γνωστή ταβέρνα των Καλαβρύτων όπου κατέληξαν δημοτικοί σύμβουλοι για φαγητό. Αφορμή στάθηκε το 14ο θέμα του δημοτικού συμβουλίου, που αφορούσε αίτημα 24 κατοίκων της περιοχής ''κάστρο'' για υδροδότηση. (Διαβάστε εδώ).

 

Συγκεκριμένα, ομάδα συμβούλων της συμπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων βρίσκονταν για φαγητό σε ταβέρνα, όταν σύμβουλος της αντιπολίτευσης μπήκε και αυτός για φαγητό και απήυθυνε το λόγο σε έναν δημοτικό σύμβουλο από την παρέα της συμπολίτευσης που ήδη βρίσκονταν εκεί. Δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, να αναποδογυρίσουν τραπέζια και να εκτυλιχθούν στιγμές απείρου κάλους.

 

Η συνέχεια δόθηκε λίγο αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Καλαβρύτων, όπου υποβλήθησαν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές, κρατήθηκαν οι παρεβρισκόμενοι όλοι τη νύχτα και αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα το πρωί με εντολή του  εισαγγελέα, ενώ η αστυνομία αναζητούσε όλη τη νύχτα τους δύο κύριους υπεύθυνους του επεισοδίου οι οποίοι στο μεταξύ είχαν σπεύσει να εξαφανιστούν.

 

Φαίνεται πως ο έλεγχος στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Καλαβρύτων έχει χαθεί και είναι βέβαιο πως σύντομα, αν τα πράγματα εξακολουθήσουν ως έχουν, θα παρακολουθήσουμε και μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου "σκηνές Κορέας".

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.