ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Γιατί ο Αμβρόσιος βρέθηκε σε ιστοσελίδα τζιχαντιστών

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και πως αυτές σχολιάζονται από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα «Jihad Watch» φιλοξενεί άρθρο με κεντρικό θέμα τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Τίτλος του κειμένου είναι μια φράση του ίδιου: «Έλληνας επίσκοπος: Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων».

Το θέμα της ιστοσελίδας, που φιλοξενεί και φωτογραφία του Μητροπολίτη, αναφέρει στον πρόλογο: «Με πρόσχημα  το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο, η ισλαμική υπεροχή ποινικοποιείται στην Ελλάδα, όπου οι ρατσιστές με τους ισλαμιστές χρησιμοποιούν τον "ρατσισμό" για να δαιμονοποιήσουν και να περιθωριοποιήσουν όλους εκείνους που αντιτίθενται στην ύπουλη ατζέντα τους, όπως ακριβώς κάνουν στις ΗΠΑ - με τη βοήθεια  αριστερών και χρήσιμων... ηλιθίων».
Αμέσως μετά, παραθέτονται φράσεις από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου κατά του αντιρατσιστικού:  

«Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νοµοσχέδιο, όποιος µιλά για την πατρίδα και τον πατριωτισμό κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας µιλά στον άµβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί». 

«Ένας ιερέας που θα μιλήσει ενταντίον των Μαρτύρων του Ιαχωβά και άλλων θρησκειών από άμβωνος, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ρατσιστής και να φυλακισθεί».

«Σύντομα θα είμαστε εξωγήινοι στην ίδια μας τη χώρα. Δεν ξέρω αν θα ζω να δω τις εποχές εκείνες, αλλά τα παιδιά μας θα είναι σίγουρα σκλάβοι των μουσουλμάνων. Η Ελλάδα εξαφανίζεται, η πίστη εξαφανίζεται... Κρατήστε την φλόγα της πατρίδας και την πίστη. Η παγκοσμιοποίηση δεν μας χτυπά πια την πόρτα, έχει μπει στο σπίτι μας», καταλήγει με τη μεταφορά των δηλώσεων η jihadwatch.org.

ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.