ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Ν. Νικολόπουλος: Η νέα πλειοψηφία που θα δημιουργηθεί μετά τις εκλογές θα κερδίσει το εθνικό στοίχημα

«Οι βαρβαρότητες της Ναζιστικής Γερμανίας και το Κατοχικό δάνειο είναι πραγματικότητες που πρέπει εάν όχι να καταγγελθούν, τουλάχιστον να χρησιμοποιηθούν στις διαπραγματεύσεις» δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος που εκπροσώπησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, στις εκδηλώσεις για την επέτειο του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, μετά την κατάθεση στεφάνου.

Ο κ. Νικολόπουλος συνέχισε στις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ:

«Πολλοί Γερμανοί αξιωματούχοι παραδέχονται, σε στιγμές ειλικρίνειας ότι υπάρχει ηθικό (άρα και οικονομικό) ζήτημα. Μια να μην στεναχωρούμε τους Γερμανούς, μια τους Τούρκους κ.ο.κ. Δεν πάει έτσι, όμως. Η ιστορία έχει γραφτεί με ανεξίτηλο μελάνι: Στις 13 Δεκεμβρίου του 1943 οι ναζί αφάνισαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των Καλαβρύτων, σκοτώνοντας συνολικά 1.100 άτομα».

Αντίστοιχα, το απόγευμα του Σάββατου ο Νίκος Νικολόπουλος μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών του Δήμου Καλαβρύτων όπου μεταξύ άλλων είπε:

«Η αυριανή συγκυβέρνηση έχει πολλές πιθανότητες να καταφέρει να απειλήσει την Μέρκελ και να πετύχει εκεί που απέτυχε ο Σαμαράς. Αν η Ελλάδα πρέπει να φοβάται την έξοδο από το ευρώ, η Γερμανία τρέμει την απώλεια της κυριαρχίας της στην Ευρώπη που οικοδομεί μεθοδικά αιώνες τώρα.

»Πιστεύω ότι η νέα πλειοψηφία που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές θα καταφέρει να πετύχει μια συμφωνία και να κερδίσει το εθνικό στοίχημα. Πως φέρει την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση και θα δημιουργήσει της βάσεις για την εθνική ανασυγκρότηση. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και για τούτο αγωνίζομαι και ζητώ και την δική σας συμπαράταξη, ώστε ο εκβιασμός σε βάρος της χώρας μας σε σχέση με το χρέος να μην περάσει.

»Πρέπει ο ελληνικός λαός επιτέλους να ακούσει όλες τις αλήθειες που κρύβονται! Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) στο σύνολό της, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, ο Καναδάς και η Αυστραλία, έχουν σήμερα συνολικό δημόσιο χρέος 60 τρισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που πλησιάζει το 100% του ΑΕΠ τους, ενώ το 2020 το ποσοστό θα έχει πάει στο 120% του ΑΕΠ, με την Ιαπωνία να κατέχει τα σκήπτρα (300%). Γιατί λοιπόν δεν μπαίνουν

και αυτές οι χώρες σε μνημόνια;

»Η Ελλάδα έχει χρέος 400 δις ;Άντε να φτάνει τα 500 δις ευρώ, όμως μόνο της Γαλλίας και Ιταλίας πλησιάζουν τα 10 τρις.

» Και τώρα πρέπει να απαντήσει ο κάθε έλληνας και η κάθε ελληνίδα ξεχωριστά. Γιατί αυτά τα σκληρά και τιμωρητικά μετρά λαμβάνονται μόνον για την Ελλάδα»;

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.