ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Με καθυστέρηση τεσσάρων εβδομάδων ξεκίνησε η μεταφορά των μαθητών

Το αυτονόητο , αλλά με καθυστέρηση ενός μηνός ΄΄κατάφεραν'' οι εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών.Βρέθηκε η ''έξυπνη'' λύση, αφού κατατέθηκε σχετική Τροπολογία με την οποία καλύπτεται μεταβατικά το οικονομικό πρόβλημα της μη έγκαιρης σύναψης σύμβασης για τη μεταφορά μαθητών.

Στα Καλάβρυτα η κοινοπραξία των αυτοκινητιστών ''ταξί'' της Επαρχίας, που έγκαιρα είχε κάνει τις απο μέρους της ενέργειες, ξεκίνησε σήμερα 8/10/2014 το έργο της μεταφοράς.

Απο την πλευρά της η Περιφέρεια εμφανίζει ως επιτυχία την εξεύρεση ενδιάμεσης λύσης και απέστειλε το ακόλουθο δελτίο  τύπου

Κανονικά και στο σύνολο της θα ξεκινήσει από αύριο η μεταφορά των μαθητών όσον αφορά τα δρομολόγια με τα λεωφορεία, έπειτα από τις συζητήσεις που είχαν στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με όσους έχουν αναλάβει το έργο αυτό.

Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Κόλλαρης, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος και μέλη του Δ.Σ.

Ήδη από χθες, όπως και σήμερα, ενημερώθηκαν, οι μειοδότες, τόσο το ΚΤΕΛ όσο και οι ιδιοκτήτες ταξί που έχουν αναδειχθεί από τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού, αλλά και της διαπραγμάτευσης ανάθεσης, πως κατατέθηκε σχετική Τροπολογία με την οποία καλύπτεται μεταβατικά το οικονομικό πρόβλημα της μη έγκαιρης σύναψης σύμβασης για τη μεταφορά μαθητών.

«Γνωστοποιήσαμε από χθες τις τελευταίες εξελίξεις και είναι όλοι γνώστες ότι διασφαλίζονται 100% τα χρήματά τους. Η έκκλησή μας από χθες ήταν να ξεκινήσουν άμεσα ακόμη και από σήμερα. Κάποιοι στην Αχαΐα έχουν ξεκινήσει. Θεωρώ και επιβάλλεται από αύριο κιόλας να αρχίσουν όλοι τη μεταφορά, αφού δεν υπάρχει άλλος χρόνος» υπογράμμισε ο κ. Αλεξόπουλος τονίζοντας πως αναμένεται η απάντηση από την πλευρά των μεταφορέων ταξί για το τι θα πράξουν.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.